OM SIKMA CONSULT

Vi leverer topprofessionelt arbejde til attraktive priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Sikma står for Sikkerhed, Miljø og Arbejdsmiljø

Og det er netop indenfor de områder, vi tilbyder vores kunder let anvendelige og værdiskabende løsninger i form af rådgivning, konsulentydelser og digitale løsninger.

Med opgaver hos mange forskellige typer virksomheder i hele Danmark bidrager vi løbende til at beskytte natur og miljø og til at der ude på virksomhederne kan skabes et sikkert og sundt arbejdsmiljø.

Opgaverne spænder vidt fra decideret rådgivning og arbejdsopgaver udført af en konsulent, ergoterapeut eller psykolog over kurser og løbende lovserviceordninger til en tidsbesparende digital løsning til arbejdspladsvurderinger og trivselsmålinger.

Vi sætter en stor ære i at levere topprofessionelt arbejde, fleksible ydelser og løsninger samt god og hurtig support til vores kunder. Alt sammen til attraktive priser uden, at vi går på kompromis med kvaliteten.

Sikma Consult ejes og drives af akademiingeniør Morten Givard, som startede virksomheden i 2002.

Om sikma

MISSION

Sikma Consult tilbyder løsninger til gavn for både virksomheder, medarbejdere og samfundet som hele.

Ved at øge vore kunders fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø vil vi hjælpe dem med at blive mere konkurrencedygtig, øge værdiskabelsen og sikre en mere ansvarlig virksomhedsstrategi.

VISION

Sikma Consults vision er, at være det oplagte valg som leverandør af konsulentydelser og rådgivning m.m. for danske virksomheder, som ønsker anvendelige og værdiskabende løsninger indenfor områderne sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø.

Samarbejdspartnere

Sikma Consult har et stort netværk af samarbejdspartnere, som omfatter erfarne rådgivere, konsulenter, psykologer og fysioterapeuter m.fl. Vores tætte samarbejde med dem sikrer, at vi kan tilbyde en bred vifte af ydelser som kræver vidt forskellige faglige kompetencer og at vores løsninger er baseret på mange års erfaring indenfor de pågældende områder.

Er du interesseret i at samarbejde med os, hører vi gerne fra dig. Vi er altid på udkig efter potentielle samarbejdspartnere med gode faglige kompetencer indenfor områderne: Sikkerhed, Miljø og Arbejdsmiljø.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du som konsulent arbejder med APV og kunne tænke dig at benytte vort cloudbaserede APV-system i dit arbejde.

Medlemskaber