OM SIKMA CONSULT

Topprofessionelt arbejde til attraktive priser uden at gå på kompromis med kvaliteten

Sikkerhed, Miljø og Arbejdsmiljø: "Sikma"

Let anvendelige og værdiskabende løsninger i form af rådgivning, konsulentydelser og digitale løsninger

Sikma Consult tilbyder en bred vifte af ydelser og produkter, som spænder vidt fra decideret rådgivning og arbejdsopgaver udført af en konsulent, ergoterapeut eller psykolog over kurser og løbende lovserviceordninger til cloudbaserede digtale løsninger, herunder vores egenudviklede, tidsbesparende APV-system til arbejdspladsvurderinger og trivselsmålinger.

Med opgaver indenfor områderne sikkerhed, miljø og arbjedsmiljø bidrager Sikma Consult dagligt til et sikkert og sundt arbejdsmiljø hos mange forskellige typer virksomheder i hele Danmark ligesom vores arbejde for vores kunder i mange tilfælde også bidrager til at beskytte vores allesammens natur og miljø.

I alle tilfælde sætter vi en stor ære i at levere topprofessionelt arbejde, fleksible ydelser og værdiskabende løsninger samt god og hurtig support til vores kunder.

Alt sammen til attraktive priser uden, at gå på kompromis med kvaliteten.

Sikma Consult ejes af akademiingeniør Morten Givard, der startede konsulentvirksomheden ultimo 2002.

Om sikma

MISSION

Sikma Consult tilbyder løsninger til gavn for både virksomheder, medarbejdere og samfundet som hele.

Ved at øge vore kunders fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø vil vi hjælpe dem med at blive mere konkurrencedygtig, øge værdiskabelsen og sikre en mere ansvarlig virksomhedsstrategi.

VISION

Sikma Consults vision er, at være det oplagte valg som leverandør af konsulentydelser og rådgivning m.m. for danske virksomheder, som ønsker anvendelige og værdiskabende løsninger indenfor områderne sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø.

Samarbejdspartnere

Sikma Consult har et stort netværk af samarbejdspartnere, som omfatter erfarne rådgivere, konsulenter, psykologer og fysioterapeuter m.fl. Vores tætte samarbejde med dem sikrer, at vi kan tilbyde en bred vifte af ydelser som kræver vidt forskellige faglige kompetencer og at vores løsninger er baseret på mange års erfaring indenfor de pågældende områder.

Er du interesseret i at samarbejde med os, hører vi gerne fra dig. Vi er altid på udkig efter potentielle samarbejdspartnere med gode faglige kompetencer indenfor områderne: Sikkerhed, Miljø og Arbejdsmiljø.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du som konsulent arbejder med APV og kunne tænke dig at benytte vort cloudbaserede APV-system i dit arbejde.

Medlemskaber